fredag 1 januari 2016

Att få huvudet på tallriken påminner honom om vad han verkligen äter


Att få huvudet på tallriken påminner honom om vad han verkligen äter - det är den enda obehagliga skillnaden mellan att ha vingar, eller huvud på tallriken!

 
I Aftonbladet går en kille ut och förfäras över att han fått ett kycklinghuvud bland kycklingvingarna på tallriken. Jag förstår verkligen inte poängen? Om det nu är så hemskt att se vad man äter, kanske man borde tänka till fler gånger på vad man verkligen äter och kanske till och med på hur djuren haft det medan de ännu var i livet.
 
Hur har kycklingen på tallriken haft det innan den hamnade i  maten?
 

"Jag bara skrek rakt ut"

Men när Joakim skulle mumsa i sig den sista vingen fick han bittert ångra sin hyllning.
Han tyckte att kycklingvingen luktade lite konstigt och tittade ner.
– Då såg jag hur ett öga stirrade mot mig. Jag bara skrek rakt ut. Det var en reflex. Sen var jag tvungen att springa och kräkas, säger Joakim Nyquist.
Tagen av upptäckten ringde Joakim Nyquist till Guldfågeln för att höra vad som hade gått snett. Men istället för en ursäkt fick han en lektion i tillverkningsprocessen.
– Hon sa att det är väldigt lätt att missa en sådan här sak om huvudet hamnar under en vinge. Sen erbjöd hon mig 400 kronor i kuponger – i fall jag skulle vara sugen på mer kyckling, säger han med ett skratt.

"Funderar på att bli vegetarian"

Men Joakim Nyquist vill inte äta mer kyckling på ett tag.
Läs hela artikeln på Aftonbladet...  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20551665.ab